Even voorstellen:

Roos in haar workshopruimte in Kampen, leunend tegen het aanrecht. Heeft een chocolade en een vanille cupcake vast. Ze kijkt opzij en doet alsof ze een cupcake gaat opeten.Ik ben Roos, moeder van Fleur (4) en Joep (2). Getrouwd met Kevin, die ik heb leren kennen op de Patisserie opleiding, de passie voor bakken (en koken) delen we dus! Ik ben geboren en opgegroeid in Woerden en na wonen in Haarlem en Schoonhoven zijn we nu neergestreken in de prachtige Hanzestad Kampen!

Na de middelbare school heb ik de Pabo gedaan, al van kleins af aan wilde ik graag juf worden. Toen ik was afgestudeerd heb ik eerst een reis van 9 maanden door Australiƫ gemaakt en toen ik terugkwam ben ik meteen aan de slag gegaan in het onderwijs. Ik vind het heel erg leuk om kinderen dingen te leren, maar wilde ook graag mijn passie voor bakken de ruimte geven, dus ben ik 1 dag in de week de Patisserie opleiding gaan volgen. Later heb ik ook nog een taartdecoratie opleiding gedaan en voelde ik dat ik mijn passie voor bakken en taartdecoratie wilde combineren met het lesgeven aan kinderen. Toen ben ik mijn bedrijf Bij Roos op de Thee gestart in Woerden. Daar heb ik vele workshops en kinderfeestjes gegeven, maar heb ik ook een aantal lessenseries gegeven in koken, bakken en taartdecoratie.

Na de geboorte van Fleur heb ik mijn bedrijf even op een lager pitje gezet en gekozen voor het werken voor de klas, maar na de geboorte van Joep begon het toch weer meer te kriebelen om de feestjes op te pakken. Maar de ruimte waar ik de workshops en feestjes gaf ging er mee stoppen en tegelijkertijd veranderde Kevin van baan, dat viel achteraf eigenlijk perfect samen, zo hebben we voor alles een perfecte nieuwe start in Kampen.

Ik heb er mega zin in om weer veel kinderen blij en trots op hun taart of cupcakes naar huis te zien gaan!

Tot snel!

Bewaren

Bewaren