[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”center” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1457099274263{padding-top: 91px !important;padding-bottom: 40px !important;}”][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-offset-0 vc_col-lg-6 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8 vc_col-sm-offset-0″][vc_column_text]

Hoi, ik ben Roos!

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”center”][vc_column_text]

Sinds november 2016 officieel eigenaar van Bij Roos op de Thee.

 

Als kind zat ik altijd al op het aanrecht mee te kijken tijdens het koken of bakken; roeren in de pannen of het aflikken van de garde! Hoe ouder ik werd, des te meer kon en mocht ik zelf doen, maar het bleef altijd bij een hobby.

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up=”21″ down=”0″][vc_column_text]

Na een aantal jaar als juf op de basisschool gewerkt te hebben, wilde ik tóch graag meer tijd in de keuken gaan doorbrengen! Om meer te leren over taarten, chocolade en decoreren heb ik de Patisserie opleiding gevolgd en een cursus over het maken van suikerbloemen (sugarflowers). En heb ik in juli 2017 The Sugar Academy, een opleiding voor taartdecoratie, afgerond.

Omdat ik nog steeds erg graag met kinderen werk en hen graag mijn passie voor koken en bakken door wil geven, verzorg ik kook- en bakfeestjes en kook- en bakworkshops, zo kan ik het lesgeven en het staan in de keuken optimaal met elkaar combineren!

 

Update november 2019:

In januari van dit jaar ben ik moeder geworden van de lieve (en ontdeugende) Fleur, sinds april ben ik weer aan het werk met kinderfeestjes en workshops. Mijn agenda zit ver vooruit al vol, daar ben ik heel dankbaar voor. Ik heb er elke dag heel veel plezier in, maar het blijkt ook lastig te combineren met het gezinsleven.

Daarom heb ik er voor gekozen om vanaf januari weer aan het werk te gaan als basisschooljuf. Daarom zijn er door de weeks geen kinderfeestjes of workshops meer mogelijk. Maar helemaal loslaten kan ik het niet, daarom zullen er beperkt weekenddagen beschikbaar zijn voor feestjes of workshops.

Op de contact pagina kun je de actuele beschikbare data zien, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de datum nét door iemand anders is gereserveerd, of dat ik de website nog niet heb bijgewerkt.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up=”50″ down=”0″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-offset-0 vc_col-lg-6 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-4 vc_col-sm-offset-0″][vc_separator type=”transparent” up=”7″ down=”0″][vc_single_image image=”417″ img_size=”large” alignment=”center” qode_css_animation=””][vc_separator type=”transparent” up=”59″ down=”0″][/vc_column][/vc_row]