Bruidstaarten

Bruidstaarten worden nog meer op maat gemaakt dan elke andere taart. Ik nodig jullie dan ook graag uit voor een proeverij, zodat we samen een taart-ontwerp kunnen maken. Jullie kiezen van te voren 3 smaken vulling die jullie graag zouden willen proeven, dan zorg ik dat jullie die onder een genot van een kopje thee of koffie uitvoerig kunnen vergelijken.

 

En natuurlijk wil ik graag weten hoe jullie dag er uit gaat zien! Is er een thema of zijn er speciale kleuren die centraal staan? Denk samen vast eens na over wat je terug zou willen zien in jullie taart. Mochten jullie je uitnodiging al klaar hebben, zou ik het leuk vinden als jullie een exemplaar mee willen nemen naar de proeverij.

 

Om jullie ervan te verzekeren dat ik nog plek heb in mijn agenda voor jullie bruidstaart, is het verstandig om minstens 2 maanden voor jullie trouwdatum de bestelling te plaatsen.

 

De bruidsproeverij kost €25,-, als jullie je bruidstaart door mij laten maken, worden deze kosten weer in mindering gebracht op het totaalbedrag.

De prijs van een bruidstaart begint bij €4,75 per persoon, afhankelijk van jullie wensen. Voor bijvoorbeeld taart toppers, 3D figuren en bloemen wordt een meerprijs gerekend.

 

Het minimale bestel-bedrag voor een bruidstaart is €150,-. Bruidstaarten kunnen bezorgd worden, de bezorgkosten zijn €0,50 per gereden km.

 

Ik maak voor jullie vrijblijvend een offerte. De bestelling is pas definitief na het doen van de aanbetaling van €75,-. Je ontvangt per e-mail de officiële factuur, het resterende bedrag dient uiterlijk 1 maand voor levering overgemaakt te zijn.