Letters & Lekkers

Zie jij ook overal van die mooie quotes op kaarten en tasjes? In mooie lettertypes en vrolijke versieringen? En zou je dit zelf wel eens willen doen, maar weet je niet zo goed hoe je hier mee moet beginnen?
Houd je ook van gezellig bijkletsen onder het genot van een lekker kopje thee of een glaasje wijn? Samen met bijvoorbeeld; een groep vriendinnen, collega’s of (schoon-)zussen?

Meld jullie dan aan voor de workshop ‘Letters & Lekkers’ gezamenlijk georganiseerd door de Tafel van Twaalf en Bij Roos op de Thee.

Onder begeleiding van Sophia oefen je verschillende technieken om een zelfgekozen quote in mooie letters op papier te zetten en geef je je platte schildersdoek alvast een kleurtje.

Daarna is het wel even tijd voor een pauze en heeft Roos het lekkers voor jullie klaar staan: thee met hartige en zoete hapjes als jullie kiezen voor de High Tea. Wijn en tapas-hapjes als jullie gaan voor het High Wine-arrangement.

Het laatste deel van de middag of avond besteden jullie aan je schildersdoek, zodat ieder van jullie met een leuke, mooie of grappige quote naar huis gaat!
Datum en tijd: in overleg
Duur: ± 3 uur
Locatie: De Tafel van Twaalf in Woerden

Inbegrepen: oefenmaterialen, plat schildersdoek (24x30cm of 25x25cm), koffie, thee en water;
* High Tea: 2 zoete en 2 hartige lekkernijen.
* High Wine: 3 glazen wijn per persoon en 3 soorten tapas-hapjes.

Kosten:
Letters & High Tea: € 49,50 per persoon
Letters & High Wine: € 59,50 per persoon
(Voor bedrijven zijn bovengenoemde bedragen excl. btw)

Heb je interesse of een vraag? post@bijroosopdethee.nl

Minimaal 6 personen.

Locatie workshops: de Tafel van Twaalf, Gebr. Grimmkade 57, Woerden.